Guangzhou Weiqian computer technology co., LTD.

Om oss

Guangzhou Weiqian datorteknik co., LTD. (kort sagt, Guangzhou Weiqian) grundades i 2005 och upplevde och bevittnade utvecklingsprocesser inom den intelligent a produktionskontrollindustrin för Pearl River delta. Som deltagare i utvecklingen av denna industri vinner vi en högre synlighet, större inflytande och rykte.
Guangzhou Weiqian lokaliserar sig i en lugn och elegant Xinzhuang industripark, med fokus på intelligent produktion, högteknologiska företag som samlar in forskning och utveckling, produktion, försäljning i ett. Under tiden hjälper vi olika industrier att påskynda sin intelligent a verksamhet och strävar efter att bli en leverantör av lösningar för process övervakning på området smart stad och Internet.
Med målet att " Att bli ledande inom den intelligent a industrin " Guangzhou Weiqian syftar till att skapa tre serier av armerade industridatorer: Android, Linux och Windows CE. " Tio år för att göra ett svärd. " Företaget och 39:s produkter används i stor utsträckning vid tillverkning av industriell automatisering, miljöövervakningssystem, smart fabrik, smart lagerlokal, smart transport, smart jordbruk, smarta byggnader, instrumentering, medicinsk utrustning, elektrisk kraftutrustning, datorsystem.Intelligent parkering och annan industri av 4.0 Internet av saker.
Med affärsfilosofin i " Professionell, hängiven och enkel " Vi utforskar aktivt gränserna för intelligent kontroll och industriell kontroll och får ett antal patent för uppfinningar och tillämpningar.
Guangzhou Weiqian har ett gemensamt uppdrag " Göra tillverkningen enklare " kommer att följa ledningens mål, " Tjänster avseende uppsåt, personalens välbefinnande och Industriell underrättelsetjänst " Vi är fulla av... " Enhet, hängivenhet, integritet, vinst-vinst " Viktiga värden för att möta nya möjligheter och utmaningar, påskynda utvecklingen av Kina&DAGG35.39.Industriell intelligens och skriva ett nytt kapitel med olika färger.

js1.jpg

js2.jpg

Förfrågan:

Förfrågan